Megújul az A23-as autópálya

Felújítás kezdődött Ausztria legnagyobb forgalmú autópályáján, az A23-as bécsi délkeleti összekötőn (Südost Tangente) – hívta fel a figyelmet az ÖAMTC osztrák autóklub pénteki közleménye.

MNO
2011. 04. 08. 9:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A felújítás kedden kezdődött el és 2012 nyaráig tart. A munkálatok alatt időszakosan irányonként egy-egy sávot lezárnak, illetve szűkített sávokba terelik a forgalmat. Az autóklub torlódásokra figyelmeztet.

Az A23-as a Bécset Hegyeshalommal összekötő A4-es és a Miklóshalma, illetve a Graz felé tartó forgalom által egyaránt igénybe vett A2-es autópálya között biztosít összeköttetést és a fővárosba igyekvő autósok egyik leggyakrabban használt útvonala. A 18 kilométer hosszú A23-as a legrövidebb, egyúttal a legnagyobb forgalmú autópálya is Ausztriában, naponta 145 ezer jármű halad át rajta – írta az ÖAMTC.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.