Nem tudta befejezni az előzést, frontálisan ütköztek

Négyen megsérültek, amikor két személyautó összeütközött a 6-os úton, Pécs határában péntek reggel – közölte a rendőrség a honlapján.

MNO
2011. 04. 15. 9:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Pécs és Szentlőrinc között történt baleset helyszínéről a mentők négy sérültet szállítottak kórházba, állapotukról egyelőre nincs információ. A műszaki mentés és a helyszíni szemle ideje alatt a forgalmat rendőrök irányítják – olvasható a Pécsi Rendőrkapitányság közleményében, a Police.hu oldalon. Az MTI információi szerint a Szentlőrinc irányába közlekedő személyautó nem tudta időben befejezni az előzést és összeütközött a szemből érkező járművel. Mindkét személygépkocsi az árokba csapódott.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.