Patai Mihály került a bankszövetség élére

A Magyar Bankszövetség pénteken megtartott testületi ülésén Patai Mihályt, az UniCredit Bank elnök-vezérigazgatóját választották a szervezet elnökévé – közölte a bankszövetség pénteken.

MNO
2011. 04. 15. 12:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Patai Erdei Tamást váltja az elnöki székben, aki már az előző évi újraválasztásakor bejelentette, hogy az elnöki tisztséget csak e ciklus végéig vállalja. A bankszövetség alelnöke Gyuris Dániel, az OTP Jelzálogbank elnök-vezérigazgatója lett, aki az elmúlt három évben is tagja volt az elnökségnek.

Patai fő feladatának azt tartja, hogy „a kormányzati kapcsolatokban és a szakma ügyfélkapcsolataiban is olyan javulást segítsen elő, amely jelentősen hozzájárul a banki reputáció, a bankok iránti bizalom megerősödéséhez”.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.