Turisztikai vezetők találkoznak Budapesten

Budapesten tartja igazgatósági ülését és közgyűlését a 35 európai ország nemzeti turisztikai hivatalait tömörítő Európai Turisztikai Bizottság (European Travel Commission, ETC) április 19-21-én – közölte a Magyar Turizmus (MT) Zrt. pénteken.

MNO
2011. 04. 15. 15:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Európai Turisztikai Bizottság fő célja Európa turisztikai desztináció promóciója a tengerentúli küldő piacokon. Az igazgatósági ülésen a bizottság jelenlegi tevékenységét és a szervezeti tagsággal kapcsolatos teendőket vitatják meg, tárgyalnak többek között az Európai Turisztikai Bizottság marketingstratégiájáról, a 2011-2012-es időszakra vonatkozó marketingirányelvekről, valamint a szervezet éves pénzügyi és költségvetési kérdéseiről.

Az igazgatósági ülést követően rendezik meg az ETC 80. közgyűlését, ahol a szakemberek megvitatják az igazgatósági ülés napirendi pontjait, illetve szó lesz az Egyesült Államokban, Kanadában, Brazíliában és Kínában működő ETC munkacsoportok marketingtevékenységéről is. A résztvevők a közgyűlésen meghallgatják az Európai Bizottság prezentációját, megismerik az ETC kutatási igazgatóinak 2010. évi jelentését és az idei évre vonatkozó terveit, illetve a marketing és technológiai hálózat új felépítését is – írja közleményében a MT Zrt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.