Úgy megverték, hogy maradandó károsodást szenvedett

Még április 8-án az esti órákban történt, hogy a tiszaújvárosi Piactér közelében hárman vertek egy negyediket. Egy arra járó fiatalember megpróbált közbeavatkozni, erre a verőlegények rátámadtak és bántalmazni kezdték.

MNO
2011. 04. 15. 9:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A sértett nem tett bejelentést a rendőrségen, és csak április 11-én ment be a kórházba, hogy ellássák sérüléseit – áll a Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki közleményében. Az egészségügyi intézményből jelentették, hogy a betegnek vélhetően bántalmazás következményeként maradandó károsodása keletkezett.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság április 11-én maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés és csoportosan elkövetett garázdaság miatt indított eljárást az akkor még ismeretlen elkövetőkkel szemben. A kapitányság bűnügyi osztályának nyomozói rövid idő alatt eredményre vezették az eljárást, április 14-én sikerült beazonosítani és elfogni az elkövetőket. A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a három helyi elkövetőt őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk bírósági elrendelésére.

(MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.