11 év után adta le a szerelést + Képek

Cristian Chivu, az Internazionale labdarúgója szombaton bejelentette, hogy 11 év és 75 mérkőzés után a jövőben nem játszik többet a román válogatottban.

MNO
2011. 05. 21. 13:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Eljött ez az igencsak nehéz pillanat az életemben... A pályafutásom a román nemzeti együttesben véget ért” – írta hazája szövetségének (FRF) honlapján a 30 éves védő. Chivu a szervezetnek írt levelében azzal indokolta lépését, hogy a kora, a sérülései és a korábbi műtétei következtében úgy érzi, nem tud már több fronton helytállni, így a jövőben csak a klubjára szeretne koncentrálni. A futballista utoljára a múlt novemberi, olaszok elleni barátságos találkozón (1–1) szerepelt a román válogatottban.



Fotó: Reuters


(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.