A fél világ a szerető után nyomoz

Az Arnold Schwarzenegger szerelemgyereke körüli botrány újabb fejleményeként az amerikai média a titokzatos szeretőre összpontosít, hogy megpróbálja feltárni Hollywood egyik legjobban őrzött titkát.

MNO
2011. 05. 19. 19:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több riporternek is sikerült kiderítenie, hogy Mildred Baena 50 éves elvált asszonyról van szó, aki házvezetőnő volt Schwarzeneggeréknél, és a közép-kaliforniai Bakersfieldben van bejelentve. Egyes jelentések szerint az ottani házat a kormányzó vette neki tavaly. A bakersfieldi ingatlan környékét szerdán televíziós stábok és riporterek özönlötték el, de senkit sem találtak otthon.

Schwarzenegger szóvivője minden kommentárt megtagadott. A hírességekkel foglalkozó TMZ.com című weblap viszont közzétett egy születési anyakönyvi kivonatot, amely azt látszik megerősíteni, hogy a gyermek egy fiú, aki 1997 októberében született, vagyis most 13 éves. Ha ez megállja a helyét, akkor a volt kormányzó házasságon kívüli gyermeke alig egy héttel azután született, hogy Maria Shriver, Schwarzenegger felesége világra hozta negyedik közös gyermeküket, Christophert.

Közben a komikusoknak „szüretet” hozott az ügy, amelynek főszereplőjét már csak Sperminátorként emlegetik. Schwarzenegger régi cimborája, Jay Leno kedden a The Tonight Showban csak annyit mondott: „Egészen megdöbbentő, hogy több mint egy évtizeden át titokban tartotta ezt. Sose gondoltam volna, hogy ilyen jó színész.”

Schwarzenegger és felesége május 9-én jelentették be, hogy 25 évnyi házasság után különválnak. A volt kaliforniai kormányzó egy héttel később a Los Angeles Timesnak elmondta, azután beszélt feleségének a több mint tíz éve született gyermekről, hogy január elején távozott a kormányzói székből.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.