A kocsiba tette az eszméletlen nőt, aztán elment dolgozni

Segítségnyújtás halált okozó elmulasztása miatt indult eljárás egy bősárkányi férfi ellen, aki ittasnak vélte egyik nőrokonát, holott az nagy mennyiségű gyógyszert vett be – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese szerdán az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 18. 18:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi vasárnap éjjel a faluja belterületén talált rá eszméletlen rokonára. Mivel azt hitte, hogy a nő ittas, a kocsija anyósülésére ültette, a saját házához hajtott vele, majd a 29 éves nőt az autóban hagyva munkába ment. Az akkor már halott nőre másnap reggel dolgozni induló rokonai figyeltek fel, akik azonnal rendőrt hívtak – mondta Kálmán Gabriella.

Hozzátette: az eljárás során a halott nő otthonában egy búcsúlevelet, valamint üres gyógyszeresdobozokat találtak. A szerdai boncolás megállapította, hogy a nő öngyilkossági szándékkal gyógyszerezte be magát. A sajtóügyeletes közlése szerint a rendőrségi eljárás azt hivatott megállapítani, hogy az idejében érkező szakszerű orvosi ellátás megmenthette volna-e az asszony életét.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.