Angliába megy Kaká?

Brit lapértesülések szerint elképzelhető, hogy a Chelsea leigazolja Kakát, a Real Madrid brazil labdarúgóját.

MNO
2011. 05. 12. 5:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Daily Mirror és a The Sun úgy tudja, hogy Simone Leite, a brazil légiós édesanyja bejelentette, augusztusban Londonba költözik. Az újságok ezt összefüggésbe hozták azzal, hogy amikor Kaká bátyja 2003-ban Olaszországba tette át a székhelyét, a játékos hamarosan az AC Milanhoz szerződött. Az újságok szerint a Chelsea 34 millió eurót fizetne az aranylabdás középpályásért.

Spanyol lapértesülések szerint a királyi klub a nyáron eladná a játékost, noha további négy idényre szól jelenlegi szerződése. A Chelsea mellett a Milan is szeretné visszaszerezni őt, de állítólag az Internazionale is örömmel leigazolná. A brazil sztár 2003 és 2009 között szerepelt a milánói alakulatban, ezalatt 193 mérkőzésen 70 gólt szerzett.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.