Baleset történt, lezárták az M3-as autópályát

Baleset miatt teljes szélességben lezárták az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalát szerda délután a Heves megyei Kál térségében – közölte a rendőrség az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 25. 15:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Soltész Bálint, a megyei főkapitányság sajtószóvivője elmondta: egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött nem sokkal délután öt óra előtt az autópálya 95-ös kilométerszelvényében, Kál határában. A balesetben egy ember súlyosan, kettő pedig könnyebben megsérült. A műszaki mentés, illetve a mentőhelikopter érkezése miatt a sztráda Budapest felé vezető oldalát teljes szélességben lezárták. A feltorlódott forgalmat az útzár idejére kerülőutakra tereli a rendőrség – tette hozzá a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.