Elégedettek lehettek a döntetlennel

<p>A magyar labdarúgó NB I 30. fordulójának nyitó mérkőzésén a Vasas 1-1-es döntetlenre végzett a héten Magyar Kupát nyert Kecskeméttel. A már biztosan aranyérmes Videoton vasárnap Újpesten játszik, a címvédő Debrecen ugyanezen a napon fogadja a Haladást, míg a Ferencváros a Pápával mérkőzik.</p>

Pintér Patrick
2011. 05. 20. 18:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

VASAS-HÍD–KECSKEMÉT 1-1 (1-0)
Budapest, Illovszky-stadion, 1000 néző. Vezette: Kovács J.
Vasas: Végh – Présinger, Mileusznics, Arnaut (Polényi, 64.), Katona (Arszics, 53.) – Kulcsár D., Kovács G., Lisztes, Ponczók – Lázok (Beliczky, 79.), Ferenczi. Vezetőedző: Komjáti András.
KTE: Antal – Koszó, Gyagya, Balogh B., Farkas I. (Mohl, 33.) – Bertus, Ebala, Litsingi (Máté G., 76.) – Bori, Tököli (Dosso, sz.), Foxi. Vezetőedző: Tomiszlav Szivics.
Gólszerző: Ponczók (9.), ill. Dosso (50.).

Egy kapu előtti kavarodás végén a Vasas már a 9. percben megszerezte a vezetést Ponczók révén, amire a Kecskemét az első játékrészben csupán Bertus kapufájával tudott válaszolni. A második félidő elején aztán siker koronázta a vendégek próbálkozásait: az 50. minutumban Bori beívelését Dosso fejelte szép mozdulattal a bal felső sarokba. Ezután a Vasas főleg Kovács Gábor révén veszélyeztette a KTE kapuját, de Antal mindig védeni tudott, a másik oldalon pedig Foxi lövését védte Végh, majd a továbbpattanó labdát Présinger vágta ki a gólvonal elől. Így maradt a döntetlen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.