Életveszélyesen megfenyegették a szlovák belügyért?

Állítólag életveszélyesen megfenyegették Daniel Lipsic szlovák belügyminisztert, ezért megerősítették személyes védelmét – vált ismertté pénteken Pozsonyban.

MNO
2011. 05. 20. 16:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A belügyminiszter védelmének megerősítéséről a legfőbb politikusokat és a diplomáciai képviseleteket őrző hivatal döntött” – közölte Grendel Gábor, a tárcavezető szóvivője újságírói érdeklődésre. Arra a kérdésre, mi az oka a miniszter szigorúbb őrzésének, Grendel így válaszolt: „Az intézkedések mindig összhangban vannak az időszerű biztonsági helyzettel.” Részletekbe nem akart bocsátkozni.

A szlovák belügyminisztert ért fenyegetésről első ízben a Novy Cas című pozsonyi bulvárlap írt pénteki kiadásában. A lap szerint a miniszternek normális helyzetekben két személyes őrzője van. Csütörtök óta azonban az őrök száma megnőtt, s biztonsági intézkedések előzik meg Lipsic minden útját is.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.