Elrajtolt az autós pálinkatúra

Elrajtolt a Rákóczi autós pálinkatúra mezőnye pénteken Mezőkövesdről, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat másodszor rendezi meg az eseményt, amelyen most negyven autós csapat vesz részt.

MNO
2011. 05. 20. 15:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A különleges autós túrát hagyományteremtő szándékkal indította útjára 2010-ben a megyei önkormányzat, elsődleges célja a megye értékeinek bemutatása mellett a pálinka mint hungarikum népszerűsítése.

A tavalyi túrán 22 autó állt rajthoz, és megadott útvonalon haladva teljesítették a több mint 350 kilométeres távot, az idén már negyven csapat nevezett. A végállomás a „Bodrog-parti Athén”, Sárospatak lesz, ide szombaton érkeznek az autósok.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.