Felborult egy kamion a 4-es főúton

Felborult egy kamion a 4-es főút 152. kilométerszelvényénél, Kisújszállás külterületén, a balesetben egy ember megsérült – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtök délután az MTI-vel.

MNO
2011. 05. 12. 14:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint a búzát szállító nyerges vontató eddig ismeretlen okból egy kanyarban a szalagkorlátnak ütközött, majd oldalára borult. A rakomány egy része az úttestre szóródott. Az elsődleges információk alapján a balesetnek egy sérültje van, állapotáról a sajtószóvivő egyelőre nem tudott bővebbet mondani. A helyszínelés, mentés, illetve az út megtisztítása idején a főút érintett szakaszán rendőri irányítás mellett, egy sávon, váltakozó irányban haladhat a forgalom, torlódásra kell számítani.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.