Garázsokat fosztogattak Sopronban

Autókat, garázsokat fosztogató bandát fogtak el a rendőrök Sopronban; eddig mintegy ötmillió forintos károkozást sikerült rájuk bizonyítani – tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.

MNO
2011. 05. 12. 12:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aranyos Gábor őrnagy, a városi kapitányság bűnügyi osztályának vezetője közölte: az ügynek hét gyanúsítottja van, köztük egyetlen kiskorú, de éppen ő a banda vezére, akinek előzetes letartóztatásba helyezését kezdeményezték. A többiek is 18-19 évesek, egyikükért épp érettségije idején mentek a középiskolába, hogy miután levizsgázott, bekísérjék kihallgatásra.

Szerdára virradó éjjel érték tetten a csapatot, amelynek tagjaira időközben azt is sikerült rábizonyítani, hogy a hétvégén a Somfalvi úton egy garázssorból vittek el minden mozdítható értéket. Egyiküktől egy olyan autót is lefoglaltak, amelyről kiderült, hogy a múlt hónap közepén Pápáról lopták el: egy házba betörve egymillió forintnyi készpénz és ékszerek mellett a slusszkulcsot is megszerezték, és elhajtottak a kocsival.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.