Gyakornokokat vár az Audi

Új gyakornoki programot indított az Audi Hungaria Motor Kft. – áll a társaság pénteki közleményében.

MNO
2011. 05. 20. 11:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A program révén mintegy 350 hallgató szerezhet szakmai tapasztalatokat az Audinál. A vállalat minden területen kínál gyakornoki pozíciókat, valamint több mint 100 diplomamunka megírását is támogatja. Különösen keresettek a műszaki, gazdasági és informatika szakos nappali tagozatos hallgatók, német nyelvismerettel és legalább négy lezárt szemeszterrel.

A közlemény szerint az Audi Adventure program lényeges eleme a jelöltek teljesítményétől és a gyakorlat időtartamától függő díjazási rendszer. A jelöltek nem szakmai képzéseken, így például német nyelvtanfolyamon is részt vehetnek. A legjobb teljesítményt nyújtó gyakornokok külföldi Audi-telephelyeken is teljesíthetnek szakmai gyakorlatot.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.