Hiába küzdött démonaival: kómába esett a híres színész

Kómába esett az ismert színész, Jeff Conaway, a Taxi és a Grease című flmek egykori csillaga – közölte a művész menedzsere.

MNO
2011. 05. 19. 4:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Phil Brock menedzser bejelentése szerint a hatvanéves színészt még május 11-én találták meg öntudatlan állapotban. Conawayt azóta egy kaliforniai kórházban ápolják.


Jeff Conaway egykor…

A Grease egykori szívtiprója évek óta alkohol- és drogproblémákkal küzd, karrierjét is kettétörte a szenvedélybetegsége. Tavaly már kórházba került egyszer, mert részegen leesett a lépcsőn, s eltörte a csípőcsontját, valamint agyvérzést is kapott.


… és most

A menedzsere szerint a színész nagyon érzékeny lélek, aki nem tudott megküzdeni a démonaival.

Jeff Conaway az 1978-as Taxi és a Grease című nagy sikerű filmek után egyebek közt játszott a Piszkos tizenkettőben és a Babylon 5 című sci-fi-sorozatban is.

(latimes.com)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.