Hihetetlen baleset: motoros pumpa fújta fel a férfit

Motoros pumpa fújt fel egy teherautósofőrt Új-Zélandon üzemi baleset következtében.

MNO
2011. 05. 25. 9:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi olyan szerencsétlenül esett el, hogy baloldali farpofájába belefúródott a pumpa hegye, a szerkezet pedig nagy nyomással fújni kezdte a férfiba a levegőt. A sofőr magatehetetlenül feküdt, de ordítozására felfigyeltek kollégái, és azonnal megnyitották a pumpa biztonsági szelepét, a szerencsétlenül járttal pedig kórházba száguldottak.

Az orvosok szerint a levegő elválasztotta egymástól az izom- és a zsírszöveteket, de szerencsére nem hatolt be a férfi véráramába. Ugyanakkor némi folyadékot préselt egyik tüdőlebenyébe. Mindent egybevéve a sofőr szerencsésnek mondhatja magát, hogy túlélte a balesetet, ráadásul komolyabb baj nélkül.

„Úgy éreztem, menten felrobban az egész testem, felfúvódtam, mint egy focilabda. Nem tudtam mit csinálni, csak feküdtem tehetetlenül” – mesélte a helyi sajtónak a whakatanei kórházban.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.