Hivatalosan is vádat emeltek Strauss-Kahn ellen

Hivatalosan vádat emeltek csütörtökön Dominique Strauss-Kahn, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) lemondott vezérigazgatója ellen – közölte a New York-i ügyészség. Azzal vádolják, hogy egy szállodában szexre kényszerítette a szobalányt.<br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/785154" target="_blank"><strong>• A feje tetejére állhat a világ a szexbotránytól? + Képek</strong></a>

MNO
2011. 05. 19. 19:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A forma szerint eljárási okok miatt ellenezték, hogy a bankvezért óvadék ellenében szabadlábra helyezze a bíróság, de a New York-i ügyészség igazából attól tart, hogy a vádlott megszökik. Korábban egy másik bíróság már elutasította Strauss-Kahn hasonló kérelmét. A közgazdász hétfő óta vizsgálati fogságban van New Yorkban. Az a vád ellene, hogy a szállodában, ahol megszállt, szexre kényszerítette a szobalányt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.