Kalapáccsal ütötte a férfit a rabló

Rablás bűntett gyanúja miatt indított eljárást a Kecskeméti Rendőrkapitányság egy tiszakécskei férfi feljelentése alapján.

MNO
2011. 05. 19. 4:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A feljelentő szerda este egy 31 éves csépai nő társaságában gépkocsijával megállt Kecskeméten, a Vízmű úton. Ekkor egy ismeretlen férfi az autó ajtaját kinyitotta, majd a sértettől pénzt követelt, közben két alkalommal kalapáccsal fejen ütötte.

A tettes ezután egy kézitáskát rántott ki a sértett kezéből benne háromezer forint készpénzzel, mobiltelefonnal és a férfi személyes okmányaival.

Az eljáró nyomozók a beszerzett adatok alapján egy 28 éves csépai férfit keresnek, aki a bűncselekménykor a helyszín közelében várakozó húszéves társával együtt gyanúsítható a rablás elkövetésével. A körülmények tisztázása után a sértettel egy gépkocsiban ülő csépai nő is gyanúsított lett az ügyben. A sértett férfi a bántalmazás során könnyű sérüléseket szenvedett – közölte a Bács-Kiskun megyei rendőrség szóvivője.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.