Két kamion ütközött össze az M0-son

Két kamion ütközött össze az M0-s autóúton a 9-es kilométerszelvénynél az M5-ös autópálya felé vezető oldalon péntek délután, a forgalom egy sávon halad – közölte a rendőrség az MTI-vel. <br /><br /><strong><a href="http://www.mno.hu/portal/785427" target="_blank">• Gigadugó: kerüljék az M0-st</a></strong>

MNO
2011. 05. 20. 17:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az utoléréses balesetben senki sem sérült meg. A műszaki mentés még tart, négy kilométeres kocsisor alakult ki. Néhány órával korábban az autóút 27. kilométerénél, ugyancsak a Szeged felé vezető oldalon csúszott egymásba két kamion, emiatt hét kilométeres kocsisor torlódott fel.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.