Kiesett a sofőr az autóból, teljes útzár az M7-esen

Baleset miatt kilenc órától teljes szélességében lezárták az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalát a 117-es kilométerszelvényben, Balatonendréd közelében; az arra közlekedőket a 7-es útra terelik – közölte a rendőrség pénteken.

MNO
2011. 05. 20. 7:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy személygépkocsi a szalagkorlátnak ütközött, megpördült, eközben a sofőr, aki nem volt bekötve, kiesett a járműből – tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Karsay Kornél elmondta, hogy a férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállította a kaposvári kórházba. Amint a helyszínelés és a műszaki mentés lehetővé teszi, a járművek a leállósávban haladhatnak majd – tette hozzá a sajtóreferens.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.