Kristóf Attila: (mi a szisztéma )

MNO
2011. 05. 21. 9:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kristóf Attila: Hazabuszoztam, hogy három óra múlva visszabuszozzak az Aygóért, addig tartott a vízpumpacsere. A karosszériás – előleg nélkül – megrendelte a jobboldali műanyag bigyócskát. Nem az ő viselkedésüket, szolgáltatásukat furcsállom, mindannyian udvariasak, sőt előzékenyek voltak, hanem magát a szisztémát, ami ebben az esetben pitiánernek tűnik. Ha egy nagy cég képtelen arra, hogy törzsvásárlói és megrendelői iránt némi bizalmat áruljon el, önnön kockázatára szerezze be a szükséges alkatrészeket, az szomorú. Hogy érdemes-e ezt a szisztémát a Reálszisztéma és más hasonló vállalkozások pitiánersége helyett nagyvonalúságot tanúsítva alkalmazni, én nem tudom…

(Magyar Nemzet, 2011. május 21.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.