Lottózót és cipőboltot próbáltak kirabolni

Először egy XIII. kerületi lottózót, majd egy VI. kerületi cipőboltot próbáltak meg kirabolni csütörtökön a déli órákban Budapesten – közölte a BRFK sajtóügyeletese.

MNO
2011. 05. 19. 12:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A XIII. kerületi Váci úton egy 50 év körüli férfi fegyvernek látszó tárggyal ment be a lottózóba, de pénz és értékek nélkül menekült el a helyszínről – mondta Mucsi Nóra, hozzátéve, hogy az eset során lövés nem dördült, személyi sérülés nem történt.

Nem sokkal később a VI. kerületi Podmaniczky utcában szintén fegyvernek látszó tárggyal a kezében lépett be egy cipőboltba egy férfi. Lövés itt sem dördült és nem sérült meg senki. Az elkövető innen is pénz nélkül távozott. A rendőrség mindkét ügyben nyomoz; egyelőre nem tudni, van-e összefüggés a két eset között – mondta Mucsi Nóra.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.