Mire kiemelték, már halott volt

Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint kizárható az idegenkezűség annak a férfinak a halála esetében, akit egy kútból emeltek ki Csörögön; a haláleset pontos okát a rendőrségi vizsgálat fogja kideríteni – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

MNO
2011. 05. 20. 11:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kovács Viktória, valamint Loch Erika, a megyei katasztrófavédelem szóvivője péntek délelőtt arról tájékoztatott, hogy egy 85 éves férfi holttestét emelték ki a váci tűzoltók egy kútból a Pest megyei Csörögön.

Azóta kiderült, hogy az idős ember a saját kertjében lévő kútba esett bele, s az egyik hozzátartozója talált rá. Az elsődleges orvosszakértői vélemény szerint baleset történhetett. Az MTI úgy tudja, a kút pereme igen alacsonyan, körülbelül 50 centiméterre van a földtől, így elképzelhető, hogy a férfi véletlenül, netán rosszullét miatt zuhant a mélybe. A Váci Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében folytatja az eset vizsgálatát – mondta Kovács Viktória.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.