Órán verték meg a diákokat

Ismeretlen fiatalok egy csoportja inzultálta és tettleg bántalmazta az egyik szombathelyi közintézmény Cooper-tesztet futó diákjait péntek délelőtt – közölte a rendőrség.

MNO
2011. 05. 20. 12:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Leibinger Eszter szóvivő tájékoztatása szerint az inzultus során két diák könnyebben megsérült. A helyszíni intézkedés során begyűjtött adatok és információk alapján a rendőrség nagy erőkkel keresi a feltételezett elkövetőket. A Szombathelyi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett garázdaság miatt indított büntetőeljárást.

A Cooper-teszt a szervezet állóképességének és fizikai kondíciójának felmérésére szolgáló 12 perces tesztrendszer, ez idő alatt a lehető legnagyobb távolságot kell futva megtenni.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.