Őrizetben a temetőrongáló

Őrizetbe vette a rendőrség azt a fiatalembert, aki azzal gyanúsítható, hogy több urnát megrongált április elején a szegedi temetőkben – tájékoztatta a rendőrség csütörtökön az MTI-t.

MNO
2011. 05. 12. 12:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány hete a Dugonics és a Belvárosi temetőben rongáltak meg urnákat, volt, ahonnan az urnafedelet is elvitték, a hamvakat azonban nem bolygatták meg – idézte fel a bűncselekményt Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A nyomozás során a rendőrség felfigyelt egy 24 éves fiatalemberre, aki korábban már háromszor volt büntetve, és jelenleg is több büntetőeljárás folyik ellene. A házkutatás során lopott kegytárgyak kerültek elő, és az is kiderült, hogy a férfi lopási szándékkal többször is járt szegedi temetőkben – mondta a szóvivő. A férfit gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.