Pócs Balázs: Bilincsben

MNO
2011. 05. 21. 9:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pócs Balázs: Nem véletlenül indult önvizsgálat a franciaországi médiában DSK váratlan bukása kapcsán, ami nem is volt váratlan. Újságírói körökben ismert volt Strauss-Kahn nőkhöz fűződő – nem éppen korrekt – viszonya, de senkinek eszébe sem jutott ennek utánajárni, ne adj’ isten írni róla. Mint ahogy tudtak, de hallgattak Francois Mitterrand elnök törvénytelen lányáról, Roland Dumas egykori külügyminiszter és a szíriai (!) védelmi miniszter lányának afférjáról, Ségolene Royal szocialista elnökjelölt és Francois Hollande szocialista párti főtitkár szakításáról. Ha DSK-val ez a tabu megtörik, az máris szolgálat Franciaországnak.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Népszabadság, 2011. május 21.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.