Raúl közel az igenhez

Egyre valószínűbb, hogy egy évvel meghosszabbítja jövő nyáron lejáró szerződését a Schalke 04 labdarúgócsapatánál Raúl.

MNO
2011. 05. 20. 7:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 71 találatával a Bajnokok Ligája legeredményesebb góllövője tavaly szerződött a gelsenkircheni klubhoz a Real Madridban eltöltött 16 idény után. „Nagyon is lehetséges, hogy meghosszabbítjuk a szerződést. A családommal együtt jól érzem magam itt, az elmúlt szezon sportszakmai és magánéleti szempontból is nagyon jól telt el” – mondta Raúl. „Zajlanak a tárgyalások, harmonikus megbeszéléseken vagyunk már túl” – tette hozzá Horst Heldt sportigazgató.

A 33 éves Raúl megemlítette azt is: ha úgy alakulna, készen áll arra, hogy ismét játsszon a spanyol válogatottban, amire Vicente Del Bosque szövetségi kapitány tett a közelmúltban utalást. A tapasztalt csatár 102 alkalommal szerepelt eddig a nemzeti együttesben – legutóbb 2006 októberében.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.