Szabics visszatérhet a válogatottba

Könnyen elképzelhető, hogy Szabics Imre közel öt év szünet után visszatér a magyar labdarúgó-válogatottba.

MNO
2011. 05. 12. 14:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egervári Sándor szövetségi kapitány a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapján csütörtökön megjelent blogbejegyzésében azt írta, hogy a Sturm Graz 30 éves támadója jó benyomást tett rá, ráadásul Szalai Ádám és Priskin Tamás sérülése miatt elképzelhető, hogy szerepet kap majd a június 3-i, Luxemburg elleni barátságos mérkőzésen, valamint a négy nappal később sorra kerülő, San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőn.

„Egy harmadik támadó is könnyen kidőlhet a sorból: Rudolf Gergely a bokáját fájlalja, orvosi konzíliumra utazik haza, és azon dől el, hogy tagja lehet-e a két mérkőzésre készülő keretnek, és ha igen, mennyire lesz képes játszani. Örömmel láttam viszont, hogy Szabics Imre meghatározó futballistája a Sturm Graznak, jól játszott az élvezetes és színvonalas rangadón, tehát jó vélemény alakult ki bennem róla” – írta Egervári, aki Kenyeres Imre szövetségi edzővel tekintette meg szerdán a Sturm Graz–Austria Wien osztrák bajnoki rangadót.

Szabics Imre eddig 21-szer szerepelt a válogatottban, legutóbb 2006. október 11-én, a Málta elleni „emlékezetes” 2–1-es vereség alkalmával ölthette magára a nemzeti mezt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.