Több tíz méteren át vitte a motorháztetőn az elgázolt rendőrt

Elsodorta, majd több tíz méteren át vitte autójának motorháztetején az őt megállító rendőrt egy férfi Győrben szerda este – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese csütörtökön az MTI-t.

MNO
2011. 05. 12. 15:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kálmán Gabriella közölte: a sofőr – akit az MTI információja szerint egy kábítószerüggyel kapcsolatban keresnek – a rendőri jelzésre előbb megállt, majd hirtelen nagy sebességgel elindult, és az intézkedő rendőrt úgy lökte meg, hogy az a motorháztetőre esett. A nyomozó a mozgó jármű szélvédőjére mért ütésekkel próbálta megállásra kényszeríteni az ámokfutót, végül egy kanyarban lesodródott a gépkocsiról, az útra esett, és könnyű sérüléseket szenvedett.

A járművet a város túloldalán találták meg a rendőrök, a férfit jelenleg is nagy erőkkel keresik. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a hivatalos személy elleni erőszak megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Győri Nyomozó Ügyészséghez tette át.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.