Torkos Matild: Field itt hagyott minket

MNO
2011. 05. 20. 7:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Torkos Matild: Alaposan gyanítható, hogy hazánkban húsz év alatt szerzett tapasztalatai alapján Field úr is meggyőződött róla, szülőhazájában sem élt olyan biztonságban, mint Magyarországon. Közismert tény, hogy az USA-ban csak lőfegyverrel évente harmincezer ember életét oltják ki, naponta százan halnak golyó általi halált. Szélsőséges csoportok pedig a demokrácia hazájában is léteznek. Vagyis amikor Field azt nyilatkozta, hogy nem érezte magát nálunk biztonságban, a magyar kormányba akart még egy utolsót rúgni, azt sugallva, hogy az nem képes szavatolni a biztonságát. Lehetséges az is, hogy Field urat nem fenyegette meg senki, csak bakot lőtt Gyöngyöspatán, a jótékonykodó tevékenységéről kiderült, hogy annak valami más – ma még pontosan nem ismert – célja is lehetett.

(Magyar Nemzet, 2011. május 20.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.