Ütközött a busz, hat gyerek megsérült

Befejeződött a helyszínelés a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Széphalom és Mikóháza közötti elágazásnál, ahol péntek délelőtt összeütközött egy autóbusz és egy személygépkocsi.

MNO
2011. 05. 20. 11:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség az adatokat pontosítva azt közölte: a buszon utazók közül heten sérültek meg; egy ember súlyosan, hat pedig könnyebben. A könnyebben megsérült utasok között két gyermek van: egy 13 éves és egy 7 éves. A hétéves gyermeket a Borsod megyei kórházba szállították megfigyelésre.

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője korábban elmondta: az elsődleges adatok szerint egy szlovák rendszámú személyautó nem adott elsőbbséget a menetrend szerint közlekedő autóbusznak, ezért összeütköztek.

Rinyu Zsuzsanna, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője azt közölte: a csuklós autóbuszon – a Borsod Volán járatán – száztizenöten utaztak. A szóvivő hozzátette: a busz az ütközés miatt letért az útról és egy fatelep területére sodródott, de nem borult fel.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.