Világháborús lövedék Nyírmadán

Második világháborús tüzérségi lövedéket találtak Nyírmadán, a robbanóeszköz biztonságos elszállítása érdekében hét házat és egy üzletet el kellett hagyniuk rövid időre az ott lakóknak, illetve a dolgozóknak és a vásárlóknak pénteken – közölte a rendőrség.

MNO
2011. 05. 20. 12:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tüzérségi lövedéket még csütörtök délután találták a kisvárosban, s őrizték addig, amíg a riasztott tűzszerészek a helyszínre nem értek – mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője.

A százados hozzátette: a veszélyes eszköz elszállításának idejére biztonsági okokból hét családnak el kellett hagynia az otthonát, illetve egy üzletet is kiürítettek ideiglenesen. A lövedék feltehetőleg egy sóderszállítmánnyal került Nyírmada lakott területére, a piac közelébe.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.