Zépét lehozták a ZP fájáról

Hetekig egy mosómedvével együtt szórakoztak a Zöld Pardon vendégei. A vadállat húsvétkor jelent meg először, majd az egyik fát választotta otthonául egészen addig, amíg be nem fogták a szakemberek. Ma már Veresegyházán él.

MNO
2011. 05. 20. 16:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány hétig egy mosómedve lakott a Zöld Pardon területén. Az újbudai szórakozóhely blogja szerint húsvétkor tűnt föl először az állat, majd később felköltözött az egyik fára. Mivel előfordulhat, hogy a kifejlett mosómedvék veszélyesek az emberre, ezért a vendégek biztonsága érdekében a Fehér Kereszt Állatvédő Liga szakemberei befogták a látogatót. A hét elején pedig elszállították a veresegyházi mosómedvemenhelyre, ahol ezentúl élni fog. A medvét a ZP örökbe fogadta és elnevezték Zépének.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.