36 millió forintos pezsgőt ivott, pedig nem szereti

Pezsgőárrekordot döntött Londonban egy amerikai szerencsejátékos: 120 ezer fontos – 36 millió forintos – palackot bontatott fel, pedig ki nem állhatja a pezsgőt.

MNO
2011. 06. 28. 12:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ennyi pénzért legalább bőven volt a palackban innivaló: 30 liter. Így aztán az üveg óriásdemizsonnak is beillett volna. A dolog további különlegessége, hogy a 49 éves amerikai férfi, Don Johnson ráadásul nem is szereti a pezsgőt, a vodka a kedvence.

A OneForOne éjszakai klubban azonban neki köszönhetően folyt igencsak pezsgő élet. Johnson nem rögvest a félmázsás, 30 literes üveggel kezdte, hanem „bemelegítésül” egy hatliteres palackot bontatott ki – 25 ezer fontért (7,5 millió forintért). A görbe este számlája végül 168 118 font (50,4 millió forint) volt – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.