A Barcelona megszakítja kapcsolatait a Real Madriddal?

A kapcsolatok megszakításával fenyegette meg ősi futballriválisát, a Real Madridot a spanyol bajnok Barcelona.

MNO
2011. 06. 17. 3:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Az elmúlt idényben többször is átlépték a sportszerűség határait – közölte csütörtökön Sandro Rosell, a katalánok elnöke. – Ha ez megismétlődik, akkor mindennemű kapcsolatot felszámolunk a Reallal.”

A Bajnokok Ligája-győztes Barca részben azt veti a fővárosiak szemére, hogy az idény hajrájában lejátszott négy El Clásico során provokálták vetélytársukat, és hangulatkeltő nyilatkozatokkal borzolták a kedélyeket. Rosell példaként idézte José Mourinho madridi vezetőedzőt, aki szerint a Barcelona csak egy nemzetközi összeesküvésnek köszönheti a sikereit. „Akkor sem tiltakoztak, amikor egy rádióállomás realos forrásokra hivatkozva közölte, hogy a Barca-játékosok rendszeresen doppingolnak” – tette hozzá a klubelnök.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.