A harmadik emeletről zuhant ki egy kisgyerek

Kizuhant egy 5 éves kisgyerek egy harmadik emeleti lakásból kedd délután a fővárosban, a XIX. kerületi Rákóczi utcában – mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese az MTI-nek.

MNO
2011. 06. 28. 14:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője közölte: a kislány 7-8 métert zuhanhatott, viszont az esését egy ház előtt lévő fa csillapíthatta. Ennek köszönhető, hogy a nagy magasság ellenére a gyermek életben maradt, az első vizsgálatok alapján nagyon súlyos törést sem szenvedett. Mivel azonban gyanítható volt, hogy a kislánynak esetleg belső vérzése lehet, a gyerek állapotát súlyosnak minősítették. A helyszínen kezelésben is részesítették: infúziót, fájdalomcsillapítót, oxigént kapott, speciális rögzítő eszközökkel stabilizálták a testét, majd vákuummatracban szállították kórházba.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.