A minisztériumban folytatják, ha kell, hétvégén is tárgyalnak + Képriport

A Belügyminisztériumban folytatódnak az egyeztetések péntek délután a rendvédelmi dolgozók érdekképviseleteivel; a szervezetek azt remélik, hogy a nap folyamán megegyezés születik.<br /><br /><a href="http://www.mno.hu/portal/788432" target="_blank"><strong>• Az emberek többsége változtatna a korkedvezményes nyugdíjazáson</strong></a>

MNO
2011. 06. 03. 11:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az érdekvédelmi szervezetek képviselőit 13 órára hívták a megbeszélésre. Powell Pál, a Rendvédelmi Szervek Érdekegyeztető Fóruma munkavállalói oldalának megbízott elnöke a tárgyalásra érkezve újságíróknak azt mondta: remélik, hogy pénteken megállapodás születik. Ugyanakkor hozzátette, hogy ha az szükséges, akár hétvégén is folytatják az egyeztetést. A Belügyminisztériumba újságírókat nem engednek be, így a sajtó munkatársai az épület előtt várakoznak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.