A napszemüveg és az ernyő se maradjon otthon

Pénteken napos és erősen gomolyfelhős időszakok és területek egyaránt lesznek, több helyen záporral, zivatarral, helyenként felhőszakadás, jégeső is valószínű. Éjszaka egyre kevesebb helyen számíthatunk csapadékra.

MNO
2011. 06. 03. 11:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombaton a Dunántúlon képződik több gomolyfelhő, és ott többfelé, másutt helyenként alakul ki zápor, zivatar, néhol továbbra is lehet felhőszakadás, jégeső. Pénteken időnként megerősödik az északkeleti szél, szombaton többnyire gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás, de zivatarok környékén viharos széllökések is előfordulnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14, 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 26, 31 fok között alakul.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.