Andrassew Iván: Egy politikai fogolyra

MNO
2011. 06. 06. 7:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Andrassew Iván: Már a legutóbbi választás hetében is tudni lehetett, hogy a Fidesz, illetve Orbán Viktor, valamint karaktergyilkossági szakhelyettese, Semjén Zsolt a kriminalizálás mestere: az utolsó pillanatban emeltek vádat a Fideszre veszedelmes jelöltek ellen. Ezek az esetek – a jogi alapjuktól függetlenül – a Fidesz és a vele szövetséges ügyészek mélységes romlottságát mutatták. Veresegyházon figyeltem, hogy mekkora furfanggal támadnak az ország legrégebben hivatalában levő polgármesterére. Egyetlen fideszes nem akadt, aki szót emelt, pláne a jelöltségről lemondott volna tiltakozásul. Megdöbbentő ez a gerinctelen bűntársi egység ebben a pártban. Aztán már csak a legnaivabbak csodálkoztak azon, hogy például Gyurcsány Ferencet megpróbálják legalább vezetőszáron hurcibálni a kamerák előtt.

A teljes cikket itt olvashatja.

(Népszava, 2011. június 6.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.