Árokba borult a menekülő csempész

Árokba borult autójával és könnyebben megsérült egy rendőrök elől menekülő csempész Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében csütörtökön – közölte a nyírségi főkapitányság helyettes sajtószóvivője.

MNO
2011. 06. 16. 14:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az autóst éjjel Győrtelek és Nagyecsed között akarták ellenőrizni, de a sofőr a jelzésre nem állt meg, hanem továbbhajtott, majd a nagy sebesség miatt a járművével lesodródott az útról és a vizes árokba borult – mondta Ivánné Vörös Krisztina. Hozzátette: a kocsit vezető férfi könnyű sérüléseket szenvedett, és megpróbált gyalog elmenekülni a helyszínről, de a rendőrök utolérték és előállították.

Az autót vezető férfi – mint kiderült – ittasan, jogosítvány nélkül vezette a járművet, amelyben összesen 18 millió forint értékű, ukrán zárjegyes cigarettát találtak.

Az ügyben a rendőrök elfogtak egy másik férfit is, aki úgynevezett felvezető volt gépkocsijával, és jelezte az utána haladó jármű sofőrjének a rendőri ellenőrzést, hogy el tudjon menekülni.

A büntetőeljárást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal folytatja le.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.