Autós üldözés után kapták el a csempészt

Mintegy tíz kilométeres autós üldözés után fogtak el egy csempészt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében; a 40 éves férfi kocsijában több mint 3,6 millió forint értékű cigarettával próbált elmenekülni – közölte a rendőrség kedden az MTI-vel.

MNO
2011. 06. 28. 10:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A laskodi sofőrt hétfőn Fehérgyarmaton akarták igazoltatni a rendőrök, de ő járművével nagy sebességgel továbbhajtott Tunyogmatolcs felé – mondta Fedor Rita, a szabolcsi főkapitányság sajtószóvivője. A főhadnagy tájékoztatása szerint a rendőrök üldözni kezdték a menekülő autóst, aki áthajtott Tunyogmatolcson, majd Győrteleken, végül több mint tíz kilométer megtétele után lassított és leállt az út szélén kocsijával.

A férfi a menekülését azzal indokolta, hogy az autójában nagy mennyiségű csempészett cigaretta van – az utastérből és a csomagtartóból 6250 doboz ukrán zárjegyes, 3 685 000 forint értékű dohányáru került elő. A csempészt a rendőrök előállították, majd a lefoglalt gépkocsival és cigarettával együtt átadták a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyomozóinak.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.