Becsalta a saját lakrészébe a kislányt és fogdosni kezdte

Pedofília gyanújával vettek őrizetbe csütörtökön délután egy 54 éves helybéli férfit a tamási rendőrök, tájékoztatott dr. Bognár Szilveszter városi rendőrkapitány. Kezdeményezik előzetes letartóztatását.

MNO
2011. 06. 03. 15:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyanúsítottat négy évvel ezelőtt fogadták be, besegített a családnak, ennek fejében eltartották. Az ötéves kislányt becsalta a férfi a saját lakrészébe, ahol fogdosni kezdte. Nagymamája hamarosan keresni kezdte a gyereket, aki sírva mondta neki, mit tett a férfi. Öt óra után érkezet haza a kislány édesapja, aki értesülvén a történtekről, dühödten a gyanúsítottra támadt.

A nyomozás eddigi adatai szerint a pedofilíával gyanúsított férfinak eltörött az orrcsontja. Mivel a nyolc napon túl gyógyuló súlyos testi sértés is hivatalból üldözendő bűncselekmény, az apa ellen is eljárás indult.

A törvény a 12 év alattiak ellen elkövetett szemérem elleni erőszakot 5-10 évig tartó szabadságvesztéssel fenyegeti.

(teol.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.