Bombariadó volt egy jászsági üzemben

Csütörtökön este 21 óra után pár perccel telefonon hívta fel a rendőrséget egy ismeretlen férfi, miszerint egy jászárokszállási cégnél bomba fog robbanni.

MNO
2011. 06. 03. 9:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrök és bombakutatók azonnal kivonultak a helyszínre és a környéket kiürítették – értesült a Szoljon.hu Pásztorné Kovács Ágnes rendőr főhadnagytól, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

A gyárból csaknem 500 embert küldtek biztonságos távolságra a rendőrök, amíg az épületet és környékét átvizsgálták. A helyszíni kutatás 23.50 órakor ért véget, szerencsére robbanóanyagot, robbanószert nem találtak. A rendőrség közveszéllyel fenyegetés elkövetése miatt nyomozást indított az ügyben.

(szoljon.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.