Eb-győztes pótolhatja Van der Sart

A brit sajtó szinte már tényként közli, hogy a Manchester United leigazolja David De Geát, az Atlético Madrid fiatal labdarúgóját.

MNO
2011. 06. 28. 14:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 20 éves kapus a Twitteren csak annyit írt, hogy a klub meghívta őt egy látogatásra, valamint várhatóan ajánlatot is kap majd. Ugyanakkor a Daily Mail című napilap hétfőn egy egészségügyi központ előtt fotózta le a hálóőrt, aki minden bizonnyal átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon.

A Manchester Unitednak azért kell kapust vennie, mert a holland Edwin van der Sar az elveszített Bajnokok Ligája-döntőt követően visszavonult. Brit sajtóértesülések szerint a 20 éves De Gea kivásárlási ára 21 millió euró. A kapus tavaly Európa-ligát nyert az Atléticóval, múlt vasárnap pedig Európa-bajnoki címet ünnepelhetett az U21-es spanyol válogatottal.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.