Egymilliárd forintból szépült meg Komárom

Befejeződött a komáromi városközpont és a Jókai mozi felújítása; a 840 millió forint uniós támogatással megvalósult, egymilliárd forintot meghaladó beruházást kedden adták át a város lakóinak.

MNO
2011. 06. 28. 11:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A csaknem egy éven át tartó munkálatok során a városháza melletti épületet közösségi házzá alakították. Az épület egyik részét civil szervezetek használhatják, másik felében ügyfélszolgálat üzemel, az emeleten rendezvény- és konferenciatermet alakítottak ki – tájékoztatta Molnár Attila fideszes polgármester az MTI-t.

A városközpontban egyszerre nyolc helyen dolgoztak, felújították a térburkolatokat, zöld felületeket hoztak létre, a közterületekre új utcabútorok kerültek – tette hozzá. A megújult Jókai mozi épületében kamaraszínházat is kialakítottak.

A Petőfi Sándor Általános Iskolában helyreállították az eredeti, 1927-ben épített főbejáratot, és akadálymentessé tették az intézményt.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.