Életveszélyesen megsérült a megvert férfi

Életveszélyesen megsérült egy szekszárdi férfi, akit a város egyik szórakozóhelyén vertek meg – közölte a rendőrség kedden.

MNO
2011. 06. 28. 14:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 25 éves sértettet még múlt pénteken egy presszóban bántalmazták, állítása szerint egy számára ismeretlen férfi minden előzmény nélkül támadt rá – tudatta Farkas Kinga, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A sérült hétfőn fordult orvoshoz, és még aznap eltávolították a lépét a szekszárdi kórházban. A rendőrséget a kórház értesítette. Az életveszélyt okozó bántalmazással egy 30 éves szekszárdi férfit gyanúsítanak, aki tagadja a bűncselekmény elkövetését – írta közleményében a sajtóreferens.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.