Először a bográcsállványt, majd a vasvillát kapta fel

Vasvillával fenyegette meg volt élettársát és annak rokonait egy 24 éves férfi Győrteleken; az elkövető ellen felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés miatt indult eljárás – közölte a rendőrség csütörtökön.

MNO
2011. 06. 16. 11:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A férfi előző nap kereste fel volt élettársát a lakásán, ahonnan többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó távozni, majd egy bográcsállványt kapott fel és azzal fenyegette meg a házban lakókat – mondta Ivánné Vörös Krisztina, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője.

A megalapozott gyanú szerint a sértettek segítségére siető rokon láttán a férfi eldobta az állványt és felvett egy vasvillát, amit kicsavartak a kezéből, majd a feldühödött gyanúsított elmenekült a helyszínről.

A rendőrök csütörtökön fogták el a férfit; elszámoltatása során kiderült, hogy ellene más rendőri szerv körözést adott ki, illetve nem vonult be jogerős büntetése letöltésére, ezért a gyanúsítottat börtönbe fogják szállítani – fűzte hozzá a szóvivő.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.