Embercsempészeket csíptek nyakon

Őrizetbe vettek két kunbajai férfit, mivel a gyanú szerint segítséget nyújtottak hét külföldi állampolgárnak a szerb–magyar államhatár illegális átlépésében, majd egy lakatlan, romos házban elrejtették őket – közölte a rendőrség kedden.

MNO
2011. 06. 28. 18:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hat albán és egy szerb állampolgárt szombaton fogták el a határőrök és a kiskunhalasi őrzött szálláson helyezték el őket további intézkedésig – mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy hozzátette: a megkezdett nyomozás során jutottak el a rendőrök a 25 és 26 éves kunbajai férfihoz, akiket kihallgatásuk után hétfőn bűnügyi őrizetbe vettek.

(MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.